کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

علاوه بر این، اگر کامپوزیت های شما به درستی نصب نشده‌اند، بین روکش‌ها و دندان‌های طبیعی فاصله‌ای ایجاد می‌شود که باعث تجمع ذرات غذا بین آنها و بوی بد دهان می شود.

برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت‌ به دندان طبیعی شما آسیبی نمی‌رساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت می‌شود.

با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.

ترکیب مزایای ترمیم کامپوزیت مستقیم با ونیرهای کامپوزیت پیش‌ساخته

با گذر زمان، ونیرهای کامپوزیت درخشندگی و زیبایی اولیه خود را از دست می‌دهند. عوامل متعددی از جمله کیفیت مواد، برند و رعایت بهداشت دهان و دندان، بر دوام و ظاهر ونیرها تأثیرگذارند. حتی بهترین کامپوزیت‌ها نیز پس از یک یا دو سال ممکن است دچار ساییدگی و تغییر رنگ شوند.

کامپوزیت دندان از ترکیب نوعی پلاستیک خاص و شیشه ساخته شده که برای اصلاح ظاهر دندان‌ها استفاده می‌شود. در ابتدا سطح دندان با مواد اسیدی (کاندیشنر ژل) آماده می‌شود تا سطح تماس با ماده باندینگ افزایش یابد. سپس ماده باندینگ حاوی کاتالیست‌های پیوند دهنده روی دندان اعمال و با تاباندن نور لیزر فعال می‌شود.

سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت می‌شود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.

همچنین بهترین دندانپزشک زیبایی با استفاده از تجربه و تخصص خود، تغییر مثبتی در دندان‌ها و لبخند شما ایجاد می‌کند.

غذاهای سخت: جویدن غذاهای سخت مانند یخ، آجیل و آب‌نبات‌های سفت می‌تواند باعث ترک خوردن کامپوزیت، لب پر شدن کامپوزیت و یا شکستن کامپوزیت‌ها شود.

کامپوزیت در دندانپزشکی، علاوه بر زیبایی کاربردهای دیگری هم دارد، که ما در این محتوا علاوه بر اینکه توضیح می دهیم که کامپوزیت دندان چیست، انواع،کاربردهای مختلف و مراحل کامپوزیت را هم شرح می‌دهیم.

ایزوله کردن دندان یا دندان هایی که قصد دارید کامپوزیت کنید

 درباره علائم پوسیدگی دندان و روش های جلوگیری از آن بیشتر بخوانید.

عمق حفره: عمق حفره‌ای که باید پر شود، نقش مهمی در میزان درد دارد. هر چه حفره عمیق‌تر باشد، احتمال درگیری بیشتر عصب و حساسیت افزایش می‌یابد.

این مشکل معمولاً موقتی است و برطرف می‌شود. اما اگر پس از چند روز بهبود نیافت، باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا علت آن بررسی و رفع شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *